NL EN
Adviesgesprek

Privacy & cookies

Hoe wij omgaan met jouw gegevens

Het onderstaande privacy beleid is van toepassing op alle websitebezoeken, transacties en overeenkomsten met HDM Pipelines BV, gevestigd aan de Zwettestraat 27A, 8912 AV te Leeuwarden.

In deze privacyverklaring lees je over jouw rechten met betrekking tot onze verwerking van jouw persoonsgegevens. We raden je aan deze privacyverklaring aandachtig door te nemen. Voor vragen kun je altijd contact opnemen via info@hdm-pipelines.com

Welke persoonsgegevens worden verwerkt?

HDM Pipelines kan persoonsgegevens van jou verwerken, doordat je gebruik maakt van de diensten van HDM Pipelines en/of omdat je deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan HDM Pipelines verstrekt.

Bij HDM Pipelines kunnen de volgende persoonsgegevens worden verwerkt:

  • Geslacht;
  • Voor- en achternaam;
  • Adresgegevens;
  • Telefoonnummer;
  • E-mailadres;
  • Aanvullende informatie die nodig is voor de specifieke dienst.

Deze informatie zal door ons uitsluitend worden gebruikt voor het omschreven doeleinde.

Waarom heeft HDM Pipelines deze gegevens nodig?

HDM Pipelines verwerkt jouw persoonsgegevens om telefonisch contact met jou op te kunnen nemen als je daar om verzoekt en/of om je schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen. Daarnaast kan HDM Pipelines jouw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met jou gesloten overeenkomst van opdracht, doorgaans bestaande uit zakelijke dienstverlening.

Hoelang bewaart HDM Pipelines gegevens?

HDM Pipelines bewaart jouw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor de gegevens worden verzameld. Jouw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard als er geen overeenkomst tot stand gekomen is.

Delen met anderen

HDM Pipelines verstrekt jouw persoonsgegevens alleen aan derden als dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met jou, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

In kaart brengen websitebezoek

Op de website van HDM Pipelines worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van jouw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die u browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. HDM Pipelines gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

Google Analytics

HDM Pipelines maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken en hoe effectief eventuele Adwords-advertenties van HDM Pipelines bij Google zoekresultaatpagina’s zijn. De aldus verkregen informatie wordt, zonder het adres van jouw computer (het IP-adres wordt geanonimiseerd), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacy beleid van Google voor meer informatie. Het privacy beleid van Google Analytics tref je hier aan. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de website aan HDM Pipelines te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. HDM Pipelines heeft hier geen invloed op.

HDM Pipelines heeft Google geen toestemming gegeven om via HDM Pipelines verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om jouw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@hdm-pipelines.nl. HDM Pipelines zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek reageren. Je heeft het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Beveiliging en SSL

HDM Pipelines neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende technische en organisatorische maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van HDM Pipelines maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat jouw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen. Als je de indruk hebt dat jouw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of als je meer informatie wenst over de beveiliging van door HDM Pipelines verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact op met HDM Pipelines.

Contact

https://www.hdm-pipelines.com/ is een website van HDM Pipelines. HDM Pipelines is als volgt te bereiken:

Vestigingsadres:
Zwettestraat 27,
8912 AV Leeuwarden
Inschrijvingsnummer handelsregister Kamer van Koophandel: 52533026
Telefoon: 085-1301944
E-mailadres: info@hdm-pipelines.com

Wij helpen jou graag verder

HDM pipelines Jeroen Kruims CEO Chief executive officer
Neem contact op met Jeroen Kruims.
+31 (0)85 130 19 44
Onze website maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Klik op 'Ik ga akkoord' om toestemming te geven voor het plaatsen van cookies. Lees meer over cookies