NL EN
Adviesgesprek

Expertise

Sterk op strategisch niveau, maar ook met de laarzen in de klei

Met HDM haal je een ervaren partner aan boord die je in elke fase van pipeline management specialistische kennis en ondersteuning biedt. Van strategie tot en met de uitvoering. HDM adviseert, organiseert en begeleidt. Dit doen wij op basis actuele inzichten, data-gestuurde oplossingen en een gestructureerde aanpak.

Van tracébepaling, onderhoudsplannen tot en met de uitvoering ervan. Je vindt in HDM een partner voor élke fase in de levenscyclus van pijpleidingen en leidingwerken.

Datagestuurd werken

Waar wij ook aan de slag gaan, wat wij ook doen: wij beginnen met data. Bestaande data, inspectiedata. Maar ook open data op het gebied van bodemgesteldheid, objecten nabij leidingen, zakking en verkeersbelasting. Hiermee kunnen we zaken als wanddikte-degradatie, ligging, uitloging, H2S en corrosie beter voorspellen en hebben we meer inzicht in de werkelijke risico’s.

Inzicht in één oogopslag

Bij HDM houden we van heldere KPI’s, duidelijke grafieken en begrijpelijke kaartjes. Alle data die we over jouw areaal hebben zetten we daarom in een GIS-omgeving. Dit geeft je overzicht en inzicht in je volledige areaal. Zoom in, zoom uit. Stuur op KPI’s, stel signaalwaardes in en genereer op allerlei niveaus rapportages.

Praktische denkers

Wat je op papier bedenkt, moet ook uitvoerbaar zijn. In HDM tref je daarom een partner die op strategisch niveau met je meedenkt, maar die ook de wetten van de praktijk kent. Of we nu in boardroom zitten of met de laarzen in de klei staan: we zorgen ervoor dat je het resultaat behaalt dat jij voor ogen hebt.

“Tijdens het in kaart brengen van het risicoprofiel, onderscheidt HDM Pipelines zich doordat we de vertaling van de theorie naar de praktijk zo belangrijk vinden. We maken, vanuit een brede invalshoek, de impact van het falen inzichtelijk.”

Jeroen Kruims Chief Executive Officer (CEO)
hdm pipelines jeroen kruims CEO chief executive officer integrity assetmanagement

cases & projecten

Voor deze opdrachtgevers maken wij het verschil

HDM Pipelines in één oogopslag

10
+
350
>
10.000
+

In gesprek over uw leidingbeheer?